Winkel Nijmegen Centrum

Naast onze fysieke winkel, hebben wij in 2019 weer onze online shop geopend. De artikelen in de webshop zijn slechts een greep uit de collectie die in de fysieke winkel te verkrijgen is. Wij zijn namelijk van mening dat een groot deel van de collectie alleen tot zijn recht komt, als je het daadwerkelijk kunt voelen en passen. Daarnaast kunnen wij online slechts beperkt advies geven, en juist om persoonlijke advies staan wij juist goed bekend in de markt; het is onze kracht.

 

De insteek van de webshop is onder meer om een breder aanbod aan BASICS & MORE beschikbaar te stellen. Onder die noemer kunt u het volgende verwachten: o.a. basis shirts / ondergoed en hemdjes van het gerenommeerde Zwitserse merk Zimmerli, Jeans van Adriano Goldschmied, schoenen & sneakers van Santoni en basisbroeken & rokken van Seductive Pants die bovendien in een specifieke kleur besteld kunnen worden.

 

De geselecteerde creaties van de seizoensgebonden en meer trendgevoelige items zullen alleen in onze fysieke winkel verkrijgbaar zijn. Daar zien wij onze klanten natuurlijk het liefst; het persoonlijke contact en het advies. Dat is wat ons vak zo bijzonder maakt!

Openingstijden:                                                        >> Service & more

Maandag: op afspraak
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: op afspraak

Op afspraak buiten reguliere openingstijden! 

Benedicte | Fashion for Women is een boutique die zich gespecialiseerd heeft in luxueuze en tijdloze damesmode. Benedicte is gevestigd aan de Ziekerstraat 138 te Nijmegen en beschikt over een uitgebreid assortiment van exclusieve en met name Italiaanse merken. De collectie bestaat uit de volgende merken Seductive Pants, Antonelli FirenzeFabiana Filippi, AG Jeans, Annette GortzHarris Wharf London, Le Sarte Pettegole, Lost in Me, People of Shibuya, Myths, Incotex, Santoni, Het! en Zimmerli.

Wij zijn continue bezig om de collectie af te stemmen naar de wensen van de klant en proberen daarbij een juiste mix te vinden tussen chique en sportief. Met onze trouwe klanten in het achterhoofd kopen wij specifiek in om te zorgen dat er ook een bepaalde vernieuwing plaats kan vinden. Zo komen er nog voor Nederland onbekende luxe Italiaanse merken bij zodat de klant ook daadwerkelijk iets exclusiefs kan kopen. Wij gaan hiervoor o.a. naar Milaan, Brussel, Antwerpen, Dusseldorf en Amsterdam.

Maak nu een afspraak wanneer het u uitkomt!Maak nu een afspraak wanneer het u uitkomt!

In ons advies hanteren wij een zeer persoonlijke aanpak. Wij kijken graag naar wie onze klant is en wat bij haar past. Ook adviseren wij welke kledingstukken uit de nieuwe collectie nog goed te combineren zijn met kleding uit voorgaande collecties. Onze doelstelling is dat wij het onze klanten naar de zin maken en dat ze met een goed gevoel terugkijken op het bezoek aan onze winkel, of zij nu wel of niet geslaagd zijn. Ook voor even oriënteren bent u bij ons van harte welkom.

Wilt u een keer in alle rust geadviseerd worden? Met alle plezier maken wij een afspraak met u om buiten de reguliere openingstijden te komen. Onder het genot van een kopje koffie, een glaasje wijn of Prosecco, krijgt u dan de volledige aandacht.