Shop online Shop till you drop
Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Op afspraak buiten reguliere openingstijden! 

Maak nu een afspraak wanneer het u uitkomt!Maak nu een afspraak wanneer het u uitkomt!

Benedicte | Fashion for Women is een boutique die zich gespecialiseerd heeft in luxueuse en tijdloze damesmode. Benedicte is gevestigd in de Ziekerstraat 138 te Nijmegen en beschikt over een uitgebreid assortiment van exclusieve en met name Italiaanse merken. De collectie bestaat uit de volgende merken Antonelli FirenzeNatanFabiana FilippiAG JeansGlanshirtAnnette GortzHarris Wharf LondonLacoste, Incotex, SantoniSeductive Pants en Zanone.

Wij zijn continue bezig om de collectie af te stemmen naar de wensen van de klant en proberen daarbij een juiste mix te vinden tussen chique en sportief. Met onze trouwe klanten in het achterhoofd kopen wij specifiek in om te zorgen dat er ook een bepaalde vernieuwing plaats kan vinden. Zo komen er nog voor Nederland onbekende luxe Italiaanse merken bij zodat de klant ook daadwerkelijk iets exclusiefs kan kopen. Wij gaan hiervoor o.a. naar Milaan, Brussel, Antwerpen, Dusseldorf en Amsterdam.

In ons advies hanteren wij een zeer persoonlijke aanpak. Wij kijken graag naar wie onze klant is en wat bij haar past. Ook adviseren wij welke kledingstukken uit de nieuwe collectie nog goed te combineren zijn met kleding uit voorgaande collecties. Onze doelstelling is dat wij het onze klanten naar de zin maken en dat ze met een goed gevoel terugkijken op het bezoek aan onze winkel, of zij nu wel of niet geslaagd zijn. Ook voor even oriënteren bent u bij ons van harte welkom.

Wilt u een keer in alle rust geadviseerd worden? Met alle plezier maken wij een afspraak met u om buiten de reguliere openingstijden te komen. Onder het genot van een kopje koffie, een glaasje wijn of Prosecco, krijgt u dan de volledige aandacht.