“Our products are unique and luxurious highlights in every woman’s closet. Each of our items is also a symbol of hope and opportunity“.

Simone Bruns (designer)

Selecteer je eigen shawl en steun een gezin in Nepal! 

De shawls van Simone Bruns zijn per dessin veelal in meerdere kleuren beschikbaar. Vraag jouw favoriete motief in jouw gewenste kleur op. Deze wordt dan – indien niet aanwezig in de winkel – speciaal geproduceerd, uiteraard zonder extra kosten.

Ja, ik wil graag een Simone Bruns Shawl en steun daarbij een Nepalees gezin! Ja, ik wil graag een Simone Bruns Shawl en steun daarbij een Nepalees gezin!

Het label Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Nadat zij naam maakte als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene en zij veel geld voor goede doelen verzamelde door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

Na een bezoek in 2015 in de door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden om mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen is van een Nepalese.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!