Onze service gaat verder dan alleen de reguliere openingstijden.
Wij denken mee met de agenda en wensen van onze klant.

Personal Shopping

Raakt u ook in de stress om alles binnen een bepaalde tijd te doen? En komt u tijd te kort? Of wilt u gewoon lekker anoniem winkelen?

Wees gerust, wij geven u ruimte in uw agenda! U bent de baas over uw eigen tijd…gewoon op maandag of een keer ’s avonds? Of gewoon samen met uw partner of een vriendin op zondagmiddag!

waneer het u schikt
optimale persoonlijke aandacht
gezellige en ongedwongen
in alle rust je sets samen stellen

Garderobe management

Wordt u gek van uw eigen kledingkast? En pakt u standaard dezelfde combinaties uit de kast? Kan dat ene kledingstuk nog wel?

Ik kom graag langs om uw garderobe door te nemen en leuke nieuwe combinaties te maken. Zo kunt u weer geheel nieuwe sets maken en is uw kast ook weer eens netjes opgeruimd.

doorlopen van uw kledingkast
maken van nieuwe combinaties
blaas oude kleding nieuw leven in
samen is makkelijker dan alleen

Home shopping

Bent u (tijdelijk) slecht ter been of laat uw leeftijd het niet meer toe om de stad in te gaan?

Ik kom van harte langs met een selectie van de collectie om persoonlijk bij u thuis een keuze te kunnen maken. Leeftijd of (tijdelijke) fysieke beperkingen hoeven u niet de lol ontnemen om er alsnog mooi uit te zien.

Het is voor mij een kleine moeite en ik heb al veel dames blij gemaakt door thuis of in het verzorgingstehuis langs te komen.

Zo heb ik een dame voor haar 100e verjaardag aangekleed. Ze kon het zelf niet meer zien, maar vroeg me haar te beschrijven hoe ze eruit zag. De dame in kwestie stond prachtig en stralend in de krant!

Klantspecifieke bestelling

Bent u op zoek naar een basis stuk in een specifieke kleur? Kunt u bij een bepaalde kledingstuk geen bovenstuk in de juiste kleur vinden? Heeft u elders of bij ons een kledingstuk gezien die niet meer in de gewenste kleur of maat beschikbaar is?

Wij bestellen graag bij een van onze leveranciers na om ervoor te zorgen dat u toch dat gewenste kledingstuk kunt bemachtigen. Of die bepaalde dessin broek of rok toch af kunt maken met trui of colletje in bijpassende kleur. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor wol, dan kunnen wij kijken of wij voor u speciaal een katoenen variant kunnen bestellen.

Bent u volgend seizoen toe aan een nieuwe jas? Geef het ons door, dan kunnen wij hier tijdens ons inkoopseizoen rekening houden.

Vermaak -en stomerij service

Kleine aanpassingen worden door een professionele coupeuse voor u uitgevoerd.
Bent u niet in de gelegenheid om de kleding persoonlijk op te halen, dan kunnen wij deze uiteraard toe sturen of persoonlijke afgeven.

Wij bieden voor onze klanten de mogelijkheid om kleding te laten stomen bij een derde partij. Geef gerust uw kleding bij ons af. Wij zorgen er dan voor dat de kleding gereinigd wordt. Wij zijn hierin alleen breng -en afhaalpunt. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen in geval van eventuele problemen.

Retourbeleid 

Aangekochte kleding en/of accessoires kunnen binnen 5 dagen geruild worden voor een ander artikel of een tegoedbon. Het betreffende artikel moet uiteraard ongedragen en in volledige nieuwstaat zijn. Vergeet u niet uw aankoopbon mee te nemen!

Giftcard

Verras eens een vriendin met een luxe Benedicte Giftcard.
U kunt zelf het bedrag bepalen.

Wasvoorschriften

Delicate en luxe kledingstukken hebben ook een zorgvuldige behandeling nodig. Wij verkopen in de winkel zeer goed wasmiddel van Intervall (Tenemoll, Tenestar en Tenetex).

Voor meer informatie over het onderhouden van uw kleding klik hier.

Onderhoud schoenen

De luxe schoenen en sneakers van Santoni, Natan en Diadora hebben de nodige zorg nodig om u zo lang mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Gelieve uw nieuwe schoenen niet in te spuiten (met welke spray dan ook). Dit kan het leer of het suede aantasten
Blanke bijenwas en evt ander onderhoudsmaterialen zijn bij ons te verkrijgen.

Voor meer informatie over het onderhouden van uw schoenen klik hier.