Het Italiaanse modemerk People of Shibuya is een echt innovatief vooruitstrevend merk dat technologie combineert met stijl. People of Shibuya, vernoemd naar een hippe en trendy wijk in Tokio.

De technische bovenkleding van People of Shibuya is geïnspireerd op het Japanse minimalisme zonder dat er compromissen gesloten worden op het gebied van stijl en fijne tailoring.

De collecties van People of Shibuya bestaan ui veelzijdige, modulaire jassen die beantwoorden aan de behoeften van de moderne vrouwen die niet alleen van innovatie en gebruiksgemak houden, maar bovenal waarden hechten aan elegantie en zorg voor details.

De SHIN technische jas van People of Shibuya van de voorjaarscollectie 2018 voor dames is een middellange parka met een viertal zakken, luchtgaatjes onder de arm, een vaste capuchon. De jas is middels een blinde elastiek te tailleren. De parka is waterafstotend en ademend.

Vraag meer info aan over de Jas - SHIN People of Shibuya! Vraag meer info aan over de Jas - SHIN People of Shibuya!

#spring/summer #2018 #peopleofshibuya #SHIN #outerwear #parka #activelife #womenswear #fashionstyle #nijmegen

Het technische jackje GEN van People of Shibuya van de voorjaarscollectie 2018 voor dames is een kort jackje met twee zakken, luchtgaatjes onder de arm, een vaste capuchon. De mouwen zijn zeer subtiel en onzichtbaar voorzien van ritsen. Hierdoor kan het jackje omgetoverd worden tot een bodywarmer. De voorkant van het jackje is met dons gevoerd en heeft speelse gaatjes tussen de banen van het dons.Het jackje is waterafstotend en ademend.

Vraag meer info aan over jackje - GEN People of Shibuya! Vraag meer info aan over jackje - GEN People of Shibuya!

#spring/summer #2018 #peopleofshibuya #GEN #outerwear #jackje #bodywarmer #activelife #womenswear #fashionstyle #nijmegen