Sinds 2005 zijn wij – Robert en Benedicte van Helden – eigenaar van Benedicte Fashion | Fashion for Women in Nijmegen (v/h Ste Claire Mode); Een bijzondere boutique in het hogere segment damesmode, met vele topmerken, waaronder aanvankelijk Rivamonti, Gunex, Allude, Jacob Cohen, Robert Friedman, Scapa, Ralph Lauren, Erny van Reijmersdal, Mark, en Xandres. Inmiddels hebben wij onze focus verlegd naar het high-end segment van de markt door toevoeging van 1st level brands met merken als Natan, Fabiana Filippi, Adriano Goldschmied, Moorer, Antonelli Firenze, Simone Bruns Cashmere Couture, Harris Wharf London, Gran Sasso, John Smedley, Santoni en Diadora. Daarnaast is het Duitse Annette Gortz altijd een ‘vaste pijler’ in ons merken-palette gebleven.

Gezien onze voorliefde voor kwaliteit en luxe uitstraling gecombineerd met onze liefde voor Italië, voeren wij bij voorkeur Italiaanse labels. Met onze jarenlange ervaring als ondernemers in ‘mode-land’ aangevuld met een bedrijfskundige achtergrond (beide Business University Nyenrode) kunnen wij ons uitstekend inleven in de wensen en behoeften van onze klant.

Curriculum Vitae

2005 – heden: Eigenaar Benedicte damesmode Nijmegen

2006 – 2008: Makelaar Meeùs

2004 – 2006: PA Woningmakelaardij regio Gelderland Meeùs

2001 – 2004: Commercieel Directeur Rent it Direct

1999 – 2000: Bedrijfskunde Universiteit Nijenrode

1994 – 1999: Commerciele Economie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Curriculum Vitae

2005 – heden: Eigenaar Benedicte damesmode Nijmegen

2004 – 2005: Sales Manager GX Software

2001 – 2004: Directeur Operations Rent it Direct

1999 – 2000: Bedrijfskunde Universiteit Nijenrode

1993 – 1998: Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam

1992 – 1993: Italiaans, Università per Stranieri, Perugia, Italië

Benedicte Luxury Ladies Fashion is een boutique in het hogere segment damesmode, met vele topmerken als Armani CollezioniEtro, Fabiana Filippi, AG jeans, Crossley, Herno, Santoni, Harris Wharf London, Hot Soup & Green Tea, 7 Chic AvenueJohn Smedley, Antonelli Firenze en Via Masini 80.

De multibrand store in het centrum van Nijmegen bestaat inmiddels 30 jaar. De huidige eigenaren Benedicte en Robert van Helden hebben de gerenommeerde damesmodezaak Ste Claire Mode 10 jaar geleden overgenomen en hun eigen draai gegeven aan de bedrijfsvoering waaronder de invulling het merken palet en de naam van de winkel aangepast naar Benedicte Luxury Ladies Fashion.

Bij Benedicte en Robert staat de dienstverlening hoog in het vaandel. Bij de inkoop maar ook tijdens de verkoop staat hun klant centraal. De persoonlijke benadering die zij beiden hanteren bij de advisering van hun klanten, zorgt ervoor dat klanten het advies als zeer prettig en aangenaam ervaren. Continue veranderen zij mee met de markt, waardoor er ook een gezonde verandering van collectie plaatsvindt.