Zimmerli 700-2724 Foldover Pants

149,00

Zimmerli 700-3440 Pureness Top 

95% micromodal, 5% elastan, enkele jersey

  Wissen

  Beschrijving

  Zimmerli 700-2724 Foldover Pants  

  95% micromodal, 5% elastan, enkele jersey

  De Pureness collectie zit boordevol natuur en ademend vermogen. De beukenhoutcellulose wordt verwerkt tot MicroModal die zachtjes het lichaam omhult.  De modieuse omslagbroek nodigt je uit om te ontspannen.

  700 Pureness
  De textielvezel micromodal vertegenwoordigt de perfecte combinatie van delicatesse en strelende zachtheid. Deze natuurlijke beukenvezel absorbeert tot 50% meer vocht dan katoen en transporteert het snel weg van de huid. Bovendien geeft het Lycra-gehalte maximale elasticiteit. Pureness voelt als een tweede huid, en wij nodigen je uit om het zelf te proberen!

  Zimmerli

  Zimmerli is de eerste fabrikant die kleding maakt met behulp van het uiterst zeldzame Sea Island-katoen, dat met de hand wordt geplukt in Barbados. 
  Zimmerli maakt zijn pioniersrol waar door dit nieuwe, exclusieve niveau van kwaliteit, dat alle processen definieert. Deze perfectionistische aanpak wordt weerspiegeld in elke gecertificeerde
  kledingstuk - een symfonie van een natuurlijke zijdeachtige glans, het zachtste kasjmier en duurzame wol.
  
  
  

  Verzending

  Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
  Koop ook online kritisch en bewust!

  Hulp nodig?

  Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!