Simone Bruns Toska Sweater

729,00

Simone Bruns Toska Sweater 100% cashmere
Kleur: Jute

Onze snoezige TOSKA trui in Jute, een delicaat beige, is een zwaar breisel van de fijnste triple A cashmere kwaliteit. De lange mouwen en XL coltrui houden je zeker warm in de kou. We hebben deze tijdloze vorm opnieuw gedefinieerd en modieuze details toegevoegd die dit luxueuze stuk extra speciaal maken. Gecombineerd met een leren legging, een boyfriend-jeans of zelfs een zijden midi-rok – de TOSKA is een veelzijdige trui die je naar believen kunt aankleden. Met als belangrijkste doel om je te allen tijde gezellig en modieus te houden, zal het je nooit teleurstellen. En laat je moeiteloos opvallen.
Maat: one size
Materiaal: 100% kasjmier

Beschrijving

Toska sweater van Simone Bruns – 100% cashmere
Kleur: JUTE

In meerdere kleuren te bestellen… Bekijk hier de kleurkaart

Vraag hier uw gewenste kleur op

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!