Simone Bruns Maria Sweater – Jute

399,00

Beschrijving

Simone Bruns Maria sweater – 100% cashmere
Kleur: Jute

De MARIA trui in jute, een delicate beige, is een luxe kasjmier basisstuk dat je garderobe aanvult. Het combineert onze favoriete stijlelementen zoals een klassieke v-hals, een oversized pasvorm en een poncho-achtige vorm met een extra wijd armsgat. Deze unieke maar tijdloze look maakt van MARIA een elegant alternatief voor het gewone t-shirt. Als je zin hebt om dingen door elkaar te halen of niet zeker weet wat je moet dragen. MARIA is het antwoord! Dit extra zachte en comfortabele stuk is makkelijk te combineren met andere stukken. En dankzij het vermogen van kasjmier om zowel verwarmend als verkoelend te zijn, is het geweldig om in alle seizoenen te dragen. Zo hoef je deze bijzondere kasjmier trui nooit meer te missen. Combineer hem met een riem over een jurk op een zomeravond of draag hem met een fijne coltrui en jeans op een winterse dag. De keuze is aan jou – alleen dat je nooit meer echt hoeft te kiezen.
Maat: one size

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!