Simone Bruns Cashmere Sweater

679,00

Helena sweater van Simone Bruns – 100% cashmere

Indien voorradig, binnen 2 à 3 werkdagen binnen. 

Beschrijving

De trui HELENA van SIMONE BRUNS is een modieuze interpretatie van de tijdloze coltrui, gemaakt van 100% puur kasjmier in AAA-kwaliteit. HELENA maakt deel uit van onze basiscollectie en presenteert zich in een oversized fit, casual en vrouwelijk tegelijk dankzij het fijne ribpatroon en de flatteuze vorm. De watervalkraag valt ver uit de nek en geeft de trui een nonchalante touch. HELENA valt iets oversized en heeft de perfecte lengte om te combineren met een smalle pantalon zoals een jeans, wollen pantalon of leren legging.

Hiermee zie je er in een handomdraai moeiteloos chic uit, maar voel je je de hele dag comfortabel. Een echte luxe!

Maat: één maat
Kleur: jute, rood, offwhite, dayglow, fogyy, eminence, black, marine, rose, camel, rainforest
Materiaal: 100% cashmere

Extra informatie

Kleur (simone)

marina

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!