Simone Bruns Galopp – Taupe

399,00

Simone Bruns Cashmere “Galopp”
Kleur:  taupe

Materiaal: 100% cashmere
Afmeting: 120 x 220 cm

Wissen
Artikelnummer: GALOPP-Taupe Categorieën: , , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Simone Bruns Cashmere Galopp
Kleur: taupe

Materiaal: 100% cashmere
Afmeting: 120 x 220 cm

Paarden staan ​​bekend als begripvolle en liefhebbende wezens. Als je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen, worden ze een metgezel voor het leven. Net als onze sjaal “Galopp” in taupe – gemaakt van het fijnste en meest luchtige kasjmier. De elegante en mystieke dieren hebben een sterke intuïtie. Wat ervoor verantwoordelijk is dat in het geval dat hun menselijke metgezellen verloren gaan, ze altijd de weg terug naar huis weten.

 

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435

Bel ons via 024-3232896

Of klik simpelweg op de Contact 

Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur