Simone Bruns Cashmere Shawl

459,00

Simone Bruns Cashmere “Flower Explosion” hand felted & handprinted shawl

Afmeting: 120 x 220 cm
Materiaal: 100% cashmere

Beschrijving

Simone Bruns Cashmere “Flower Explosion” hand felted & handprinted shawl – grey

Materiaal: 100% cashmere

De FLOWER EXPLOSION hand gevilte fijne kasjmier sjaal van Simone Bruns is een hand gedrukte bloemen explosie. Het buitengewone ontwerp toont een bloeiend arrangement van delicate bloemen met klassieke ontwerpen die bekend zijn uit de jaren twintig, zeventig en nu. Een tijdloos en luxueus tintje aan elke outfit. Dankzij zijn royale afmetingen laat ons fijne kasjmier doek verschillende draagstijlen toe. We kunnen niet wachten om FLOWER EXPLOSION een weekend mee te nemen naar de kust, hem te gebruiken als strand pareo in de zomer of hem gewoon te dragen in plaats van een jasje op een zwoele zomeravond. Tot die tijd dragen we het als een klassieke sjaal.

Afmeting: 120 x 220 cm
Materiaal: 100% cashmere

Dit product wordt op bestelling gemaakt. Dit betekent dat het exclusief voor u met de hand wordt gemaakt.
Houd rekening met een tijdsbestek van 6-8 weken.

Extra informatie

Kleur (simone)

beige (flower explosion), grey (flower explosion), taupe (flower explosion), white (flower explosion)

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!