Simone Bruns Cashmere Shawl

399,00

Simone Bruns Cashmere “Berry” handprinted cashmere shawl – black

Materiaal: 100% cashmere
Afmeting: 120 x 220 cm 

Beschrijving

Simone Bruns Cashmere “Berry” handprinted cashmere shawl – black

Materiaal: 100% cashmere
Afmeting: 120 x 220 cm 

Onze BERRY sjaal in taupe is handgemaakt van het fijnste cashmere web en brengt de herinneringen aan een zoete zomerdag naar je garderobe. Een wandeling door de tuin, een vers geplukte bes en de smaak van de hemel. Zo zoet als de kleuren van de rijpe vruchten. Zo smaakvol als deze luxe kasjmierdoek gemaakt van de beste kwaliteit puur kasjmier in Nepal. Dankzij de royale afmetingen kan BERRY verschillende stijlen dragen – als stola, poncho, strandpareo of als klassieke sjaal. Deze unieke print benadrukt de heerlijke tuinoogst die we elke dag door alle seizoenen zouden willen koesteren. En dat kan nu! Al onze sjaals van kasjmier zijn perfect geschikt voor seizoensgebonden kleding. 

Simone Bruns

Een deel van de omzet van de verkoop van de shawls gaat naar de dames in Nepal die de shawls maken!

Zo kunnen zij zorgen dat hun kinderen een toekomst hebben! 

Cashmere Couture is opgericht door Simone Bruns. Zij heeft naam gemaakt als art event manager in de internationale kunst- en liefdadigheid scene waar zij veel geld voor goede doelen inzamelde, door het organiseren van gala’s en kunstveilingen om internationale projecten te ondersteunen. In deze geest is haar luxe cashmere label ontstaan.

In plaats van het volgen van snelle trends, richt het label zich op modieuze intelligentie en het verzekeren van de hoogste kwaliteit om unieke stukken te creëren. De snoezige sjaals maken indruk met hun buitengewone, tijdloze motieven op het beste cashmere. Modieuze kleurencombinaties voegen een vleugje luxe toe aan elke outfit. Dit creëert de favorieten van alle tijden die in elke garderobe horen en laat elke drager zich helemaal op zijn gemak voelen!

Na een bezoek in 2015 aan een – door een aardbeving gedeeltelijk verwoeste – regio in Nepal, kwam zij met het idee om met cashmere fabrikanten een wereldwijde alliantie te smeden met als doel mensen nieuwe perspectieven te bieden en daarmee verantwoordelijkheid te nemen voor de maatschappij en het milieu.

Een verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot ethisch correcte productie-omstandigheden heeft altijd de hoogste prioriteit voor Simone Bruns. Cashmere, als een van de meest waardevolle natuurlijke producten, verdient tenslotte de juiste behandeling.

Daarnaast hecht het label veel belang aan eerlijke werkomstandigheden, waarin zij de werknemers een maandsalaris biedt, dat ver boven de gebruikelijke gemiddelde inkomen van een Nepalese is.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!