Santoni leren en stoffen sneakers

395,00

Santoni Sneakers met “sok-effect”
WBCD60790BTTCLRX
kleur: wit

Witte sneakers van leer en stretch stof. Een model in hardloopstijl dat wordt gekenmerkt door een nauwsluitende pasvorm.
Technische zool gemaakt van EVA, kleur zuiver wit. Rubberen loopvlak. Gemaakt in Italië.

Goed te combineren bij alle Sabrina broeken van Seductive.

Gemaakt in Italië.

Wissen
Artikelnummer: WBCD60790 Categorieën: , Tags: ,

Santoni leren Sneakers
WBCD60790BTTCLRX

WBIO60790BTTCLRX
Fabric sneaker, sock effect, with leather details. Technical sole made of EVA.

Goed te combineren bij alle Sabrina broeken van Seductive.

Gemaakt in Italië.

Let op: Dit product valt groter dan standaard. We raden je aan om een ​​halve maat kleiner te kopen dan je gebruikelijke maat.

Santoni

Santoni is een fashion brand, gericht op het maken van hoogwaardige kwaliteit schoenen. Een familiebedrijf die in de loop der jaren flink gegroeid is tot een ware succes in de mode industrie. Santoni staat voor klasse en perfectie. Iedere schoen wordt tot in de details beoordeeld op perfectie, waardoor zij de hoogwaardige kwaliteit waarborgen. De Santoni werknemers van het atelier in Italië weten hun creativiteit en vakmanschap over te dragen in de schoenen.

Het maken van Santoni schoenen gebeurt in een fabriek in Macerata (provincie Le Marche). Hier worden de schoenen stuk voor stuk handgemaakt door de kledingmakers van het merk. Het maken van een Santoni schoen neemt maar liefst 20 dagen in beslag, dus geen massaproductie zoals bij vele andere merken. Exclusieve damesschoenen die stuk voor stuk met liefde en passie gemaakt worden en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Ook is het zeer opvallend dat Santoni schoenen op een zeer milieuvriendelijke wijze gemaakt worden. Er wordt uitsluitend met plantaardige kleurstoffen geverfd en wordt het leer handmatig gesneden, waardoor er geen verspilling plaats vindt voor het milieu. Santoni schoenen worden gemaakt van buffalo- en kalfsleer, suède en nubuck. Om dit te realiseren gebruiken zij uitsluitend de beste leerkwaliteiten, waardoor het jarenlang comfort en plezier biedt aan de drager in de schoen.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435

Bel ons via 024-3232896

Of klik simpelweg op de Contact 

Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur