Harris Wharf Mantel

699,00

Overjas in wol/cashmere

Artikelnummer: A1331MPT-358 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Harris Wharf A1331MPT-358
Een klassieke overjas gemaakt van de hoogste kwaliteit polaire. Deze ongevoerde en veelzijdige halflange jas met een verlaagde schouder heeft een sluiting met 3 knopen, ingezette zijzakken en heeft overal een ruwe rand.

Model draagt Italiaanse maat 42 (= Nederlandse maat 36)

Harris Wharf London

Harris Wharf London is een eigentijds merk in bovenkleding dat traditionele, klassieke gelegenheidskleding nieuw leven inblaast. Gevestigd in Londen, maar geproduceerd in Turijn. Het label is doordrenkt met typische Londense gevoeligheden.

De ‘gesneden’ jassen en blazers zijn verfijnd in een reeks van gedempte, maar ook heldere, fellere kleuren en worden gemaakt van diverse soorten vervilte wol en cashmere. De jassen kenmerken zich door ‘ruwe’ randen en doordat ze ongevoerd zijn geven ze een jeugdige kijk op het traditionele kleermakersvak.

Harris Wharf Londen is een familiebedrijf gerund door twee broers en zussen. Aldo Acchiardi houdt toezicht op de productie en de distributie, terwijl Giulia Acchiardi ontwerpt. In grootvader’s handschoenenfabriek in Turijn worden al hun collecties geproduceerd, waarbij uitsluitend Italiaanse stoffen worden gebruikt.