Fabiana Filippi bomber jackje

479,00

Fabiana Filippi bomber jackje

Dit bomberjack van technische stof, een van de hoofdrolspelers van de nieuwe collectie, valt op dankzij de geweven barracudakraag, verfraaid met een schitterend lichtpunt. Met een regular fit, voor een casual en urban look in volledige Fabiana Filippi stijl.

Shop de hele look: bijpassend t-shirt en shawl.

Kleur: tabak

Lengte model: 1,80 cm
CTD271W240-0000-F253-1223

Wissen

Beschrijving

Handwas: 30 ° verlaagd
Bleken: nee
Stomerij: ja
Strijken: ja op 110 °
Hangend drogen

Samenstelling:  100% Polyester

Fabiana Filippi

Op onnavolgbare wijze weten de ontwerpers van Fabiana Filippi ons telkens weer te verrassen met collecties die Italiaans raffinement uitstralen. Waar Fabiana Filippi in 1986 begonnen is als knitwear fabrikant, is het merk inmiddels uitgegroeid tot een label met een totaalcollectie in het luxe hoog segment damesmode. Naast de kleding maken zij ook accessoires, zoals lederen tassen, shawls, ceintuurs en schoenen. Alles wordt geheel in Italië geproduceerd.

Fabiana Filippi combineert het traditionele vakmanschap van stoffen- en leerbewerkers uit Umbrië met een moderne stijl, uitgesproken marktvisie en een hart voor herkenbare schoonheid.

Benedicte | Fashion for Women richt zich op het White-Label, deze lijn is gericht op kleding voor het dagelijks leven van de eigentijdse, actieve en elegante vrouw. Luxe stoffen, zoals wol, menggarens van cashmere en zijde, katoen en linnen worden verwerkt in comfortabele, draagbare ontwerpen.

Wij hanteren in onze (web)winkel Duitse / Nederlandse maten. Hieronder kunt u zien welke Italiaanse maat overeenkomt.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435

Bel ons via 024-3232896

Of klik simpelweg op de Contact 

Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur