Diadora Heritage Sneaker N9000

239,00 190,00

Diadora Heritage Sneaker N9000

Het N9000-model – kleur maple sugar

Unisex schoen

Dit model valt normaal, advies om eigen maat te nemen. In de shop hanteren we EU maatvoering.

 

Wissen
Artikelnummer: 201.172782_N9000 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Diadora Heritage Sneaker N9000

Het N9000-model is in 1990 ontworpen als hardloopschoen. Door de jaren heen heeft het zichzelf gevestigd als een van de meest populaire modellen van Diadora’s sportieve traditie.

Made in Italy-trainer voor het seizoen spring / summer 2019.  Gemaakt van luxe nylon, premium leer en geperforeerd leer op de neus, het is een comfortabele en elegante schoen om te dragen en te spelen. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Unisex schoen

Dit model valt normaal, advies om eigen maat te nemen. In de shop hanteren we EU maatvoering.

 

Diadora

De collectie van Diadora Heritage bevat vooral sneakers. Niet zomaar doorsnee sneakers, maar hele bijzondere sneakers! Diadora Heritage heeft de sneakers die sportkampioenen droegen in de jaren ’70 en ’80 omgetoverd tot eigentijdse sneakers met een knipoog naar vroeger. De collectie geeft vorm aan de herinneringen van de grote wedstrijden uit die tijd. Je ziet het terug in de stijl, de kleuren en de materialen. Diadora Heritage heeft hiermee een lekker retro uitstraling en een eigen identiteit. Natuurlijk hoeft u tegenwoordig de sneakers niet meer per se te dragen tijdens het sporten. Ze zijn juist erg leuk om onder een jeans te dragen en sommige varianten zouden zelfs in wat nettere outfits goed tot hun recht komen, zeker in combinatie met de Italiaanse collecties van Benedicte.

De naam Diadora komt uit het Grieks, wat ongeveer ‘to share gifts and honours’ betekent. Het merk staat sinds het begin bekend om de sportschoenen die het maakt. In de jaren ’70 begon Diadora met het vragen van sportkampioenen als ambassadeurs voor hun merk, wat destijds nieuw was om te doen. In de Heritage (nalatenschap) collectie ziet u sinds 2000 de schoenen uit die tijd terug in een nieuw jasje. Een bijzonder merk met een bijzonder verhaal!

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435

Bel ons via 024-3232896

Of klik simpelweg op de Contact 

Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur