Annette Gortz Jasje Teno

569,00 399,00

Annette Gortz jasje/blazer Teno
31104 02 02 olive

Een lange gemêleerde blazer van Annette Görtz in olijfgroen/zwart.  De blazer heeft een losse kraag die met drukknopen is bevestigd. Deze losse kraag loopt door tot aan de onderkant van de blazer als een dubbele bies bij de sluiting. De blazer heeft steekzakken en is gevoerd.

55% Scheerwol, 45% Linnen

Is uw maat niet meer beschikbaar, neem dan contact met ons op! Wij kunnen deze wellicht voor u nabestellen.

Wissen
Artikelnummer: Teno Categorieën: , Tags: , , , , ,

Annette Gortz jasje / blazer Teno

Annette Gortz

Al meer dan 13 jaar hebben wij het Duitse label Annette Gortz in onze collectie. Wij hebben hier een specifieke klantenkring voor die wij zeer persoonlijk benaderen. Met de inkoop van dit merk, houden wij dan ook rekening met deze specifieke klant voor ogen.
Annette Gortz heeft sportief geklede collecties en weet altijd weer te verrassen door gebruik te maken van innovatieve materialen en vernieuwende ontwerpen. Het is een plezierige samenwerking voor ons als winkelier, waardoor wij ook extra service kunnen bieden voor onze klanten. Onze contactpersonen zowel binnen de Annette Gortz organisatie als bij onze agentuur Bianca van Leur, kennen ons, onze winkel en onze werkwijze persoonlijk.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten. Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435 Bel ons via 024-3232896 Of klik simpelweg op de Contact  Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur