Annette Görtz Gimo donsjack

899,00

Indien er staat “Beschikbaar via nabestelling”, dan kan het betreffende artikel bij de leverancier nabesteld worden.

Wilt u de GIMO jas nabestellen, neemt u dan contact met mij op.
Komt ook nog in zwart.

Beschrijving

Annette Görtz GIMO jack dons
j05 plum

Het lange GIMO donsjack houdt je warm bij elke temperatuur en zonder compromissen op het gebied van stijl. De Caro flock print benadrukt de quilting van de donskanalen en creëert een driedimensionale diepte. Het jack maakt deel uit van onze MADEFOR-capsule, de vulling bestaat uit rijkelijk gerecycled dons.

MATERIAAL
100% PA

 

Extra informatie

Maat

XS, S, M, L, XL

Annette Gortz

Bent u op zoek naar een specifiek artikel van Annette Gortz? Staat deze niet in de webshop? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen bij Annette Gortz kijken of het gewenste item nog na te bestellen is. Dit geldt ook voor producten die niet in de webshop opgenomen zijn. De collectie in de winkel is sowieso uitgebreider dan online.
>>Stel hier direct uw vraag

 

Al meer dan 13 jaar hebben wij het Duitse label Annette Gortz in onze collectie. Wij hebben hier een specifieke klantenkring voor die wij zeer persoonlijk benaderen. Met de inkoop van dit merk, houden wij dan ook rekening met deze specifieke klant voor ogen.

Annette Gortz heeft sportief geklede collecties en weet altijd weer te verrassen door gebruik te maken van innovatieve materialen en vernieuwende ontwerpen. Het is een plezierige samenwerking voor ons als winkelier, waardoor wij ook extra service kunnen bieden voor onze klanten. Onze contactpersonen zowel binnen de Annette Gortz organisatie als bij onze agentuur Bianca van Leur, kennen ons, onze winkel en onze werkwijze persoonlijk.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten.
Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp nodig?

Komt u er niet meteen uit of is een product niet op voorraad? Of wilt u persoonlijk advies? Neem dan met ons contact op. Wij reageren doorgaans binnen een (werk)dag.  Stel direct uw vraag!