Annette Gortz broek Solo

237,50

Annette Gortz broek Solo 32106-84A

Kleur: Ash 84A

Te combineren met een suede sneaker van Santoni en bijpassend bij trui Blao van Annette Gortz.

Wissen
Artikelnummer: Solo32106 Categorieën: , , Tags: ,

Annette Gortz broek Solo 32106-84A

Kleur: Ash 84A

Een broek van Annette Gortz in een linnen-katoen mix in de kleur antraciet. De broek heeft aan de pijpen onderaan een grijze kleur met een omslag in antraciet. Het model is wijdvallend op het been en heeft steekzakken.

Te combineren met een suede sneaker van Santoni en bijpassend bij trui Blao van Annette Gortz. Hiermee maak je de blits in een casual zomerlook.

– losse pasvorm
– 53% linnen, 45% katoen

Annette Gortz

Al meer dan 13 jaar hebben wij het Duitse label Annette Gortz in onze collectie. Wij hebben hier een specifieke klantenkring voor die wij zeer persoonlijk benaderen. Met de inkoop van dit merk, houden wij dan ook rekening met deze specifieke klant voor ogen.
Annette Gortz heeft sportief geklede collecties en weet altijd weer te verrassen door gebruik te maken van innovatieve materialen en vernieuwende ontwerpen. Het is een plezierige samenwerking voor ons als winkelier, waardoor wij ook extra service kunnen bieden voor onze klanten. Onze contactpersonen zowel binnen de Annette Gortz organisatie als bij onze agentuur Bianca van Leur, kennen ons, onze winkel en onze werkwijze persoonlijk.

Verzending

Als specialty store berekenen wij uit maatschappelijk oogpunt verzendkosten. Koop ook online kritisch en bewust!

Hulp bij bestellen?

WhatsApp ons via +31 6 55853435 Bel ons via 024-3232896 Of klik simpelweg op de Contact  Wij zijn beschikbaar in de winkel van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur