Skip to main content

Als ondernemer met voorliefde voor design, kwaliteit en schoonheid, hebben wij onze focus verbreed.
Naast onze werkzaamheden in het hoog segment Fashion, richten wij ons inmiddels ook op Huis & Tuin.

Voor de inrichting van uw huis en/of tuin, kunt u terecht bij Oliviero Design. Maar uiteraard zijn onze binnen -en buitenmeubels ook zeer geschikt voor de horeca of voor projecten.
Wij voeren o.a. de volgende merken: Talenti Outdoor, Sancal, Sartori, Naos, NasonMoretti en Sculptures Jeux.

Olivier is afgeleid van het Latijnse olivarius “olijfboom(planter)”. 

Dit bedrijf is vernoemd naar onze middelste zoon, Olivier. Als je aan Italie denkt, denk je aan olijfbomen, wijngaarden, heerlijk eten en gevoel voor design. De olijfboom symboliseert vrede, liefde en trouw. Dat is wat wij niet alleen in ons werk, maar ook in ons privé-leven vooropstellen. Met de selectie aan merken brengen wij het Italiaanse gevoel naar jouw huis en / of tuin.
Waan je je het hele jaar door in Italië, in plaats van uit te kijken naar die paar dagen of weken vakantie. Haal nu Italië in huis en leef als een Italiaan!

Steeds meer mensen willen genieten in hun vrije tijd. Niet iedereen heeft groene vingers, maar houdt wel van een groene omgeving. Als je het echt niet meer ziet zitten om iedere keer het gras te maaien, onkruid te trekken of bij te zaaien. Of wil je gewoon rekening houden met het verbruik van water?! En toch zorgen dat al het regenwater gewoon weg kan vloeien…

Kies dan voor Kunstgras met een hoofdletter K! Nee, geen Chinees goedkoop product dat er uit ziet als Kunst.
Kies dan voor een hoogwaardig en Nederlands product dat er als ECHT uitziet!

Kijk jij er ook naar uit om NOOIT MEER te MAAIEN? Ga dan gauw naar onze website en kijk wat er allemaal te doen is met Kunstgras.