Winkelmand

Blog

Nu ook online for basics & more

By 18 april 2019 mei 3rd, 2019 No Comments

NEW! Online shop

De mode vraagt om creaties… Al 14 jaar halen wij de juweeltjes van de diverse labels voor u in huis. Het vergt een nauwkeurig inbeeldingsvermogen in de klant en kennis van de markt. Zelf hebben wij nog niet op de stoel gezeten van de ontwerper…

Maar de afgelopen weken hebben wij wel op onze eigen stoel gezeten om te ontwerpen…
Ontwerper achter een groot beeldscherm om zo de creaties van de verschillende merken ONLINE te kunnen presenteren en aanbieden.

De insteek van de webshop is onder meer om een breder aanbod aan BASICS & MORE beschikbaar te stellen. Onder die noemer kunt u het volgende verwachten: o.a. basis shirts / ondergoed en hemdjes van het gerenommeerde Zwitserse merk Zimmerli, Jeans van Adriano Goldschmied, schoenen & sneakers van Santoni en Diadora en basisbroeken & rokken van Seductive die bovendien in een specifieke kleur besteld kunnen worden.

De geselecteerde creaties van de seizoensgebonden en meer trendgevoelige items zullen alleen in onze fysieke winkel verkrijgbaar zijn. Daar zien wij onze klanten natuurlijk het liefst; het persoonlijke contact en het advies. Dat is wat ons vak zo bijzonder maakt!

De webshop is inmiddels LIVE en de eerste selectie aan producten staat er op en er kan reeds besteld worden. Iedere dag komen er producten bij, dus blijf uw favoriete merk(en) in de gaten houden!

Wij staan open voor feedback over de (werking van de) online shop. 

Het Duitse label Seductive Pantsheeft een uitgebreide collectie aan basis broeken en rokken. De twee meest gewilde items, de Sabrina broek en de Janine rok, zijn al op de site te bestellen. Er zijn nu al een aantal kleuren beschikbaar, maar bij ieder product treft u de kleurkaart aan.

Indien voorradig bij onze leverancier, hebben wij uw rok of broek doorgaans binnen een paar werkdagen in huis.

BEKIJK HIER DE KLEURKAART SEDUCTIVE

De sneakers en schoenen van Santoni zijn ook te bestellen in de shop. De iconic sneaker is altijd in iedere maat na te bestellen. Dus is uw maat niet voorradig, bestel hem gewoon na in de shop of neem contact met ons op.

TIP: er staan al een paar laatste modellen in de OUTLET!

Santoni Iconic Sneaker | Benedicte

Zimmerli biedt de hoogste en fijnste kwaliteit in ondergoed. Het Zwitserse bedrijf produceert al sinds 1871 knitwear en geweven goederen van de hoogste kwaliteit natuurlijke fibres.

De collectie van Zimmerli is binnenkort online verkrijgbaar! Een selectie van de collectie zal ook in de winkel verkrijgbaar zijn.