Winkelmand

Trouwt uw dochter of zoon binnenkort? Wij hebben een uitgebreide feestelijke collectie van Natan Couture. Bijpassende pumps en tasje in dezelfde kleur kunt u op maat bestellen.

Weer terug van weggeweest… Peserico staat synoniem voor Italiaans maatwerk met een passie voor couture uit de regio Veneto. Van oudsher gespecialiseerd in broeken voor vrouwen; inmiddels een totaal collectie die uitsluitend in Italië geproduceerd wordt.

Logo Antonelli Firenze

Antonelli Firenze biedt een total look made in Italy “door vrouwen voor vrouwen”, gecreëerd met een innovatieve stilistische visie op zoek naar een natuurlijke elegantie & pure eenvoud.

Harris Wharf London is een eigentijds merk dat klassieke kledingkast-iconen herontdekt. Het merk produceert in Turijn en creëert collecties in een reeks elegante ingetogen tinten en opvallende kleuren. De jassen zijn voorzien van raw edged en ongevoerd jersey-tailoring, en biedt een eigentijdse, moeiteloze kijk op traditionele vormen.

AG Jeans concentreert zich volledig op drie pijlers: Chic, Verfijnd en Klassiek. En is bovendien ECO-Friendly. Van concept en ontwerp, tot knippen, naaien, wassen, afwerken en verzenden. AG jeans heeft al haar expertise geïntegreerd in huis; ongeëvenaard in de mode-industrie.

Diadora Heritage:  De meest fascinerende suggesties uit het verleden keren terug in fashion sneakers. De Diadora Heritage-lijn brengt de mi-basket in diverse kleuren, de equipe sneaker uit de Formule 1 en de runner met een leuke dierenprint. Een tijdloze stijl gericht op zowel mannen als vrouwen.

De website heeft een opfrisbeurt gehad en heel binnenkort hebben wij ook weer een online shop op de site beschikbaar. Deze shop is in eerste instantie bedoeld voor onze NOS-programma’s (never-out-of-stock) en basis collectie.  Hierover binnenkort meer!

Op afspraak | by Benedicte

En uiteraard kunt u – zoals u van ons gewend bent – ook op afspraak winkelen wanneer het u uitkomt. Neem telefonisch contact met ons op 024-3232896 of stuur een e-mail.

Wij ontvangen u graag in voorjaarssfeer!

Met vriendelijke groet,

Benedicte en Robert van Helden