Mackage | by Benedicte

Cold never looked this good

Mackage werd in 1999 gelanceerd door Eran Elfassy en Elisa Dahan en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze merken voor hedendaagse bovenkleding wereldwijd. Mackage heeft de outerwear-game veranderd. Eran en Elisa verhoogden bovenkleding door een unieke balans te creëren tussen mode en functie.

Mackage ontstond vanuit de overtuiging dat bovenkleding een integraal onderdeel van mode is. Wanneer het weer om gelaagdheid vraagt, is een jas niet alleen een deel van een outfit – het wordt de outfit zelf.

Sinds de oprichting van het merk zijn innovatie en een niet-aflatende inzet voor uitstekende kwaliteit de hoekstenen geweest van Mackage. Elke collectie is creatief ontworpen met een verfijnde detaillering en op maat gemaakte snitten in leer, dons en wol.

Mackage lanceerde in 1999 haar eerste bovenkledingcollectie voor dames, die later werd uitgebreid met heren in 2008 en een mini-collectie in 2012. Eran en Elisa introduceerden hun eerste handtas collectie in 2013, waardoor Mackage zich ontwikkelde tot een volledig lifestyle-merk. Mackage wordt exclusief gedistribueerd naar de meest gerenommeerde retailers en wordt verkocht in meer dan twintig landen op drie continenten, met flagship stores in New York, Montreal, Toronto en Vancouver.