Fabiana Filippi

Spring / Summer 2022


“OUR SENSE OF BEAUTY WAS FORGED BY THE LANDSCAPE WHICH BIRTHED US.”

Fabiana Filippi is gebaseerd op de unieke traditie van kasjmier in Umbrië, waar het landschap wordt omlijnd door olijf- en eikenbomen als in een schilderij uit de Renaissance. Op deze erfenis schrijven ze hun eigen codes: grafische lijnen in contrast met vloeiende vormen, vergezeld van een palet dat wordt weerspiegeld in het kleurenpalet van de natuur. Voor Fabiana Filippi is stijl een uitdrukking van vrijheid, gecondenseerd tot een “gezellig minimalisme” met authentieke en intrigerende essentie. Er wordt veel aandacht besteed aan de zuiverheid van grondstoffen en de duurzaamheid van de verwerking, waardoor een elegantie wordt ontwikkeld die gebaseerd is op respect voor zowel land als mensen.

SUSTAINABLE

Fabiana Filippi heeft er vanaf het begin voor gekozen om de omgeving te versterken. In feite definiëren zij zichzelf graag als ‘van nature duurzaam‘: als supporters van alles wat mooi en goed gedaan is, en collecties creëren die lang meegaan.

Shop online

 

De items in de webshop zijn slechts een greep uit de collectie. Meer items van Fabiana Filippi zijn te bekijken en te voelen in de winkel.