Winkelmand

Blog

Colour your life Event | zaterdag 9 november as.

By 5 november 2019 No Comments
Colour your life Event | Benedicte Nijmegen

Graag willen wij u uitnodigen voor het “Colour your life Event” op zaterdag 9 november as.
Vanaf 13.00 uur – 17.00 uur op de Ziekerstraat 138 te Nijmegen.

Met het oog op de aankomende feestdagen hebben de dames van Jewels by Marthtje uitgenodigd om hun handgemaakte sieraden te showen. Er kunnen zelfs sieraden op maat gemaakt worden.

Om met de feestdagen kleur in huis en op tafel te krijgen hebben wij handgemaakt glaswerk van NasonMoretti in huis gehaald. Vanaf zaterdag is een gedeelte hiervan te bewonderen en te koop.Nijmeegse Kunstenares Susan Evers heeft een aantal van haar kleurrijke schilderijen bij ons in de winkel geëxposeerd.Wij zorgen voor een hapje en een drankje.
En u ontvangt bovendien een shiny goodie bag bij uw aankoop.

Jewels by Marthje

“Onze passie is vrouwen laten stralen”

Marthje heeft ‘art’ in haar naam. De kunst van het kijken, combineren en creëren. Ontwerpster Marthje Timmermans heeft een liefde voor natuurlijke materialen, kleuren, lijnen, bloemen, vormen en motieven.

Het werd een passie die ze doorontwikkelde aan de kunstacademie en perfectioneerde in de praktijk. Dat zie je terug in Marthjes sieraden waarin ze creativiteit, eigenheid en persoonlijkheid tot een eenheid smeedt door stenen, parels en kristallen samen te brengen met tal van andere materialen.

Het resultaat? Unieke schoonheid, verfijnde uitstraling en one of a kind design.

NasonMoretti

“Colours from Venice”

NasonMoretti is een van de toonaangevende glasfabrieken op het Venetiaanse eiland Murano. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van glazen, kommen, vazen en lampen. Alle NasonMoretti collecties kenmerken zich door een origineel gebruik van kleur- en chromatische combinaties.

Susan Evers

“Kleurrijke kunst”

Susan Evers toont met haar kleurrijke werk in het snijvlak van figuratie en abstractie een aansprekende verbeelding van een soms anekdotische werkelijkheid!

Wij hopen u aanstaande zaterdag kleurrijk te mogen inspireren.

U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Benedicte en Robert van Helden