Toont alle 9 resultaten

Seductive
Seductive staat voor luxe broeken met een tijdloos design, vrouwelijke silhouetten en compromisloze kwaliteit.

De dynamische wereld van moderne vrouwen vraagt ​​om stijlen die esthetisch geavanceerd, flexibel en comfortabel zijn. Seductive broeken bieden dat alles en meer – laten zich moeiteloos combineren, zowel in het in het dagelijks leven als tijdens het reizen en zijn stijlvol voor in de avond. De perfecte pasvorm, de nobele kleuren en de zachte Italiaanse stoffen maken Seductive Pants absolute must-haves.

Seductive is sinds 2007 een van de meest succesvolle broeken merken op de Internationale markt en is te vinden in de beste modehuizen.

Authenticiteit, passie en hartelijkheid – deze waarden spelen een bijzonder belangrijke rol voor de familie Schellenberger bij het beheer van hun bedrijf. Warme, respectvolle relaties met medewerkers en partners, en een gewetensvolle aanpak in termen van producten hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes en de goede reputatie van het sympathieke familiebedrijf.

Seductive hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van het luxe broek label in Großwallstadt verenigd hoofdkwartier, magazijn, logistiek en showroom in een indrukwekkend gebouw van 8.000 vierkante meter. Ongeveer 70 medewerkers werken onder een dak, waar de planning en implementatie van de modernste richtlijnen voor duurzaam bouwen werd geïmplementeerd. Een hoogtepunt van het hoofdkantoor: de verleidelijke Beauty Spa, waarvan klanten en medewerkers gebruik kunnen maken. Zij worden verwend door de nieuwste cosmetica en de huid technologie.