Jumper 1234

Showing all 4 results, including child brands

De cashmere sweaters van Jumper 1234 zijn bij Benedicte verkrijgbaar. Toen wij de truien zagen, waren wij meteen verliefd! Wij hopen dat jullie dat ook zullen zijn! Want wie wordt er nou ook niet super vrolijk van een heerlijk basic cashmere trui met een lekker gek accent?! Of het nou een regenboog is, vrolijke letters of een kleurrijk maf dessin?! 

Jumper 1234 is door een club vrienden opgericht. Zij deelden de liefde voor cashmere en wilden een product met een eigentijdse uitstraling en een speelse look. Het ontwerp wordt gedaan in London en de productie vindt plaats in Mongolië, waar ‘s werelds beste cashmere wordt gemaakt.

Door het cashmere uit Mongolië te halen worden de levens van nomadische herders en hun gezinnen gesteund in hun levensonderhoud. Het cashmere wordt ieder jaar in maart uit de geit gekamd nadat de strenge winter is afgelopen. Mongoolse cashmere is van nature duurzaam – de vezel wordt pas verwijderd als de geiten op natuurlijke wijze vervellen en vervolgens worden verwijderd met behulp van traditionele handkammen.

Het breien van de truien wordt nog gedaan door echte ambachtslieden. De truien zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3 en 4.
De cashmere truien van Jumper zijn wasbaar in de machine.