Grote steen van Italië voelt zijde zacht…

By | Blog, Nieuws | No Comments

Het bergmassief “Gran Sasso”, de grote steen van Italië, voelt zijde zacht… Dat klinkt misschien raar in de oren als je aan bergen denkt. De Gran Sasso is namelijk  een bergmassief op de grens van de provincies L’Aquila en Teramo in het Nationaal Park Gran Sasso e Monti della Laga. Onderdeel van het massief is de Corno Grande (2912 m), de hoogste berg van de Apennijnen.

Maar waarom voelt dit massief dan luchtig en zijde zacht? Het gelijknamige Italiaanse knitwear merk dat wij dit voorjaar voor het eerst in de collectie hebben, is genaamd GRAN SASSO. Het bedrijf is gelegen in de buurt van het bergmassief.

Dit merk produceert met liefde en hoopt met haar groene bedrijfsvoering een betere wereld te creëren die schoner en groener is! Hun groene bedrijfsvoering bestaat onder meer uit:

  • Een differentiële inzameling waardoor 90% van het afval gerecycled wordt
  • Interne zuiveraar
  • Grondige controle van de gebruikte waterbronnen
  • Eigen elektriciteitsvoorziening door middel van zonnepanelen
  • Vloerverwarming – en koeling
  • Luchtfiltersysteem
  • Gran Sasso zijn ontworpen om lang mee te gaan
  • Gebruik van materialen met een lage emissie van vluchtige stoffen

Droog de natte dagen door…

By | Blog, Nieuws | No Comments

Nederland kent nou eenmaal van die ongezellige natte dagen… Je wilt niet meer binnen zitten, er toch op uit! Dit voorjaar hoef je niet in je AGU regenpak naar buiten of je mooie mantel te verknallen. Wij hebben de ideale oplossing voor je!

Laat je paraplu maar thuis, stap op de fiets of in de auto…People of Shibuya houdt je op regenachtige dagen droog zonder het gevoel dat je er niet uit ziet!

Nieuwe outfit, nieuw begin, nieuwe energie! – uit het hart van een klant

By | Blog, Nieuws | No Comments

Nou dit geeft mij kracht, zo’n prachtig verhaal van een klant. Ik kreeg letterlijk tranen in mijn ogen toen zij me dit toestuurde.

Hoe heerlijk is het gevoel wat je krijgt bij het aanschaffen van een nieuwe outfit. Zelfvertrouwen voor een grote uitdaging, onderstrepen van een feestelijk gevoel, uitbundigheid of juist ingetogenheid. Benedicte beheerst de kunst jou als klant in de schijnwerpers te zetten en met veel geduld, betrokkenheid en empathie jou te helpen met de juiste keuze, afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Lekker ongedwongen en down to earth mét humor én diepgang. Ook zonder aankoop is er altijd gezelligheid en hartelijkheid in de winkel. Echt een aanrader! Voor liefhebbers van stijl, klasse en liefde voor mooie dingen die midden in het leven staan. Jezelf verzorgen en er mooi uit willen zien lijkt heel oppervlakkig en de kracht ervan wordt vaak onderschat. Dat vind ik jammer. Het is in mijn beleving een onderdeel van liefde voor jezelf maar zeker ook voor je omgeving. Als jij je lekker voelt straal je dat uit en leg je dat gevoel in alles wat je doet. En dat geef je dus door. In je werk, je relaties, je contacten en in hoe je (jouw) wereld kleur en smaak geeft. Groot respect dus voor de vakmensen in winkels, maar ook bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialistes. Zij staan er elke dag weer. Zij dragen bij aan de kracht van anderen. Er is veel te doen in de wereld. Als we op ons krachtigst zijn lukt dat nog beter en maken we de wereld ook nog een beetje mooier. Win-win-win. Ikzelf sta momenteel aan een nieuw begin. Met een nieuwe outfit krijg ik vleugels. Een extra boost. Alsof ik de wereld weer en nog beter aankan. Heb je toch niet nodig wordt me dan gezegd. Je hebt genoeg kleding. Maar ik ken de kracht van een nieuwe ‘jas’. Ik heb er zin in! Kom maar op! Een nieuw begin, nieuw leven! En is het dan niet duur? Wat is duur, als je er jaren plezier van hebt. Ik zie het als een duurzame investering. Zo bouw je een fijne garderobe op en grijp je nooit mis. Ik word er blij van!

– Ineke

Uit mijn comfortzone…

By | Blog, Nieuws | No Comments

Dichterbij mijn klant…

Ik sta niet graag in de spotlights. Maar ja… je wilt mee gaan met je tijd en daar hoort sociale media tegenwoordig bij. Onze klantenkring wordt niet alleen steeds jonger, steeds vaker verwelkomen wij nieuwe klanten van buiten de regio. En daarom willen we onze persoonlijke benadering juist ook op Facebook en Instagram gaan uitdragen.

De afgelopen wintermaanden heb ik erg hard getraind en ben heel wat kilootjes kwijtgeraakt. Dus geen excuus meer…

Op Facebook en Instagram ga ik jullie regelmatig sets uit de collectie laten zien. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden en mij ook gaan volgen! Op deze manier sta ik nog dichterbij mijn klant!

Hieronder een tweetal sets als eerste preview van de voorjaarscollectie.

Incentive Cashmere – Antonelli Firenze – Citizens of Humanity

Alessandra Chamonix – Glanshirt – Citizens of Humanity

 

 

> Volg mij vanaf nu op Facebook en Instagram!

 

Maar wacht niet op de volgende post! In de winkel kun je jouw favoriete set zelf aanpassen. En daar draait het uiteindelijk om!

Mijn klant in de spotlights!!

Graag tot ziens in de winkel!

Benedicte