Winkelmand

Samen staan we sterk!

By Blog

De afgelopen dagen zijn wij heel druk geweest om zoveel mogelijk producten in onze webshop te zetten. Samen met een van onze mode-agenturen (agent van Fabiana Filippi & Seductive Pants) hebben wij haar eigen label HET! aan onze online collectie toegevoegd.

Wij hopen zo samen onze krachten te bundelen om in deze uitdagende tijd toch nog een mooie omzet te realiseren.

Tegoedbon en krijg € 50,- cadeau

By Blog

Wilt u nu liever niet (online) shoppen?

U kunt bij ons een tegoedbon kopen voor € 500,-.  Als blijk van enorme waardering vullen wij de tegoedbon aan met € 50,-. Uw tegoedbon van € 550,-zal onbeperkt geldig zijn.

Overmaken mag uiteraard ook: NL23 INGB 0007 8109 19 t.n.v. Van Helden Fashion VOF o.v.v uw naam.

Wij waarderen uw klandizie, nu nog meer dan ooit!

Met vriendelijke groet,

Benedicte en Robert van Helden

Belangrijke wijziging

By Blog

Zeer gewaardeerde klant,

Allereerst hopen wij dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren!

De stad is leeg. Veel winkels hebben inmiddels hun deuren gesloten.Triest, maar noodzakelijk om het coronavirus zo goed mogelijk buiten de deur te houden.

Voorlopig hebben wij dan ook het volgende besloten:

  • Maandag t/m vrijdag: op afspraak geopend (Bel/whatsapp: 06-55853435)
  • Zaterdag: geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM.

Wij ontvangen u graag!

Corona maatregelen | Benedicte

By Blog

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus terug te dringen, gelden de volgende maatregelen in onze winkel:

* Nieuwe openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

* Buiten openingstijden zijn wij op afspraak voor u geopend.

* Mocht u niet naar de winkel willen komen, dan komen wij graag bij u thuis met een gerichte selectie.

* Wij nemen in onze winkel uiteraard alle door het RIVM opgelegde voorzorgsmaatregelen.

Met hulp van onze toegewijde fotograaf zijn wij druk bezig om z.s.m. een groot gedeelte van de collectie online te krijgen. Zo hopen wij u alsnog te kunnen inspireren met de voorjaars -en zomercollectie indien u niet naar de winkel wenst te komen.

Uiteraard zijn wij 24/7 online geopend en speciaal voor nu hanteren wij geen verzendkosten.

De webshop wordt dagelijks bijgewerkt, dus houd deze in de gaten!

 

Wilt u een afspraak inplannen, neem dan gerust contact met ons op; wij zijn van 8.00 uur – 22.00 uur bereikbaar op nummer 06-55 85 34 35.

Wij wensen u veel wijsheid en gezondheid toe!

Met vriendelijke groet,

Benedicte en Robert van Helden

Seersucker & duo-tonen Harris Wharf London SS20

By Blog

Voor Spring / Zomer 20 stelt ontwerper Giulia Acchiardi zich een groep vrienden voor die langs de Thames in London flaneren. Geïnspireerd door hun wandeling langs de oever van de rivier, fungeert de collectie voor zowel elegante als relaxte silhouetten inclusief een waistcoat jurk, ‘belted’ blazer met bijpassende palazzo broek in lichtgewicht technische stof, nep lerenstukken en oversized trenchcoats en parka’s.

Dit seizoen heeft Harris Wharf London zijn collectie jurken uitgebreid met een selectie van v-neck korte mouwen en mouwloze stijlen, beschikbaar in bloemenpatronen of brede streepjes in ontspannen Seersucker of Liberty prints. Er wordt gespeeld met verzinsels van texturen zoals fil coupé, metalen botanische borduurwerken en craquelé katoen. De verfraaide kledingstukken zijn een mooie aanvulling op de traditionele licht wollen bovenkleding.

Deze zomer richt het palet zich op gedempt aardachtige tonen van militair groen, camel, ‘brick’ tot zachte pastels zoals lavendel, poederblauw, lichtgeel en licht groen.

Het merk biedt ook zijn klassiek stijlen in twee-tonen kleuren zoals als creme / geel of taupe / lavendel.
Harris Wharf London is een eigentijds merk dat een verfrissende beeld geeft aan de klassieke look van ready-to-wear en buitenkleding, gestart door broer en zus Giulia en Aldo Acchiardi in 2009. Gevestigd in Londen maar diep geworteld in hun Italiaanse erfgoed, wordt elke collectie ontworpen en geproduceerd in de eigen fabriek van de familie in Turijn. Ze gebruiken alleen de beste kwaliteit, het beste katoen, linnen en lichte wol voor lente / zomer en de rijkste wol, cashmere en jersey voor herfst / winter.

Meghan Markle stijl-icoon

By Blog
Prins Harry en Meghan Markle stappen uit in Belfast

Meghan Markle is echt het regerende koninklijke stijl-icoon geworden – en ze heeft haar favoriete Canadese merken meegenomen! Elke keer dat ze in het openbaar treedt, worden fans van de voormalige actrice wild over haar chique outfitkeuzes, die de essentie van een koninklijke perfectie combineert met een vleugje van de nuchtere gevoeligheden van het inheemse Californië. “Haar stijl roept verfijning en klasse,” vertelde Hugo Thibault in Hello! De Senior Director van Global Communications voor Mackage, het label achter de nude jas die ze droeg voor een dag vol verrassingsactiviteiten in Belfast, is al een grote fan van de voormalige actrice. “Tegenwoordig is zij het nieuwe stijlicoon.”

De jas MAI van Mackage die Megan Markle in maart 2019 droeg is zo populair dat de jas in de Essential collectie van Mackage is opgenomen.

Nu al binnen voor het voorjaar 2020!

Go to Megan Markle Jas Mai Mackage