Al meer dan 13 jaar hebben wij het Duitse label Annette Gortz in onze collectie. Wij hebben hier een specifieke klantenkring voor die wij zeer persoonlijk benaderen. Met de inkoop van dit merk, houden wij dan ook rekening met deze specifieke klant voor ogen.

Annette Gortz heeft sportief geklede collecties en weet altijd weer te verrassen door gebruik te maken van innovatieve materialen en vernieuwende ontwerpen. Het is een plezierige samenwerking voor ons als winkelier, waardoor wij ook extra service kunnen bieden voor onze klanten. Onze contacten zowel binnen de Annette Gortz organisatie als bij onze agentuur Bianca van Leur, kennen ons, onze winkel en onze werkwijze persoonlijk.

Als wij op de showroom in Dusseldorf zijn, komt Annette of haar man Hans altijd even persoonlijk een praatje maken.

Duo Gortz-Welsch

Annette Gortz en haar partner Hans

Zij steken hun nek uit voor ons als klant en daarom kunnen wij bijvoorbeeld geregeld iets voor elkaar krijgen voor onze klant. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook items uit de collectie laten komen die wij niet zelf ingekocht of niet meer op voorraad hebben. Dus voor het geval dat een klant een look uit het lookbook graag zou willen hebben, dan bestellen wij dat gewoon vrijblijvend om in te kunnen gaan op de specifieke wens.

Het is ontzettend leuk om zo te kunnen werken en echt je best te doen voor iemand! Het resultaat is dan drie partijen die tevreden zijn. En zo zou het moeten zijn.

Dus schroom niet om contact met ons op te nemen, indien u heel specifiek op zoek bent naar een bepaald outfit. Wij regelen het voor u in samenwerking met Annette Gortz en/of met onze agent.

Maak uw EIGEN Annette Gortz Herfst / Winterlook 2018-19! Maak uw EIGEN Annette Gortz Herfst / Winterlook 2018-19!