Sinds 2005 zijn wij – Robert en Benedicte van Helden – eigenaar van Benedicte | Fashion for Women in Nijmegen.  Wij hebben de zaak Ste Claire Mode (sinds 1985) overgenomen van Veronique Vandeginste, die met verve een prachtige boetique heeft neergezet. Een bijzondere boutique in het hoog segment damesmode, met vele topmerken, waaronder aanvankelijk Rivamonti, Gunex, Allude, Jacob Cohen, Robert Friedman, Scapa, Ralph Lauren, Erny van Reijmersdal, Mark, en Xandres. Inmiddels hebben wij onze focus verlegd naar het high-end segment van de markt door toevoeging van merken als Natan, Fabiana Filippi, Adriano Goldschmied jeans, Mackage, Antonelli Firenze, Simone Bruns Cashmere Couture, Harris Wharf London, Seductive Pants, Gran Sasso, Zimmerli, Santoni en Diadora Heritage. Daarnaast is het Duitse Annette Gortz altijd een ‘vaste pijler’ in ons merken-palette gebleven.

Gezien onze voorliefde voor kwaliteit en luxe uitstraling gecombineerd met onze liefde voor Italië, voeren wij bij voorkeur Italiaanse labels. Met onze jarenlange ervaring als ondernemers in ‘mode-land’ aangevuld met een bedrijfskundige achtergrond (beide Business University Nijenrode) kunnen wij ons uitstekend inleven in de wensen en behoeften van onze klant.

Curriculum Vitae

2005 – heden: Eigenaar Benedicte | Fashion for Women –  Nijmegen

2006 – 2008: Makelaar Meeùs

2004 – 2006: PA Woningmakelaardij regio Gelderland Meeùs

2001 – 2004: Commercieel Directeur Rent it Direct

1999 – 2000: Bedrijfskunde Universiteit Nijenrode

1994 – 1999: Commerciele Economie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Curriculum Vitae

2012 – heden: Webdesign WordPress Design by Benedicte

2005 – heden: Eigenaar Benedicte | Fashion for Women –  Nijmegen

2004 – 2005: Sales Manager GX Software

2001 – 2004: Directeur Operations Rent it Direct

1999 – 2000: Bedrijfskunde Universiteit Nijenrode

1993 – 1998: Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam

1992 – 1993: Italiaans, Università per Stranieri, Perugia, Italië

Benedicte | Fashion for Women is bijna 35 jaar gespecialiseerd in het topsegment damesmode. Met zorg en toewijding kopen wij onze collecties in Milaan, Brussel, Antwerpen en Dusseldorf met onze klant altijd ‘in het achterhoofd’.

Persoonlijk advies, ongedwongenheid en deskundigheid zijn onze specifieke kernwaarden; een bijzondere waardering van trouwe, vaste klanten uit heel het land.

∗ “Sta in je kracht met de outfit die bij je past!”
∗ Ongedwongen en persoonlijk
∗ Vakkundige selectie collectie
∗ Voorliefde voor Italiaanse merken
∗ Draagbaar en tijdloos
∗ Loyale clientele sinds 1985

Nieuwe klanten zijn veelal verrast over de omvang, de veelzijdigheid en de finesse van onze collectie. Een eerste bezoek resulteert dan ook niet zelden in een fraai outfit met glimlach en een graag tot ziens!