Winkelmand

Blog

Seersucker & duo-tonen Harris Wharf London SS20

By 10 januari 2020No Comments

Voor Spring / Zomer 20 stelt ontwerper Giulia Acchiardi zich een groep vrienden voor die langs de Thames in London flaneren. Geïnspireerd door hun wandeling langs de oever van de rivier, fungeert de collectie voor zowel elegante als relaxte silhouetten inclusief een waistcoat jurk, ‘belted’ blazer met bijpassende palazzo broek in lichtgewicht technische stof, nep lerenstukken en oversized trenchcoats en parka’s.

Dit seizoen heeft Harris Wharf London zijn collectie jurken uitgebreid met een selectie van v-neck korte mouwen en mouwloze stijlen, beschikbaar in bloemenpatronen of brede streepjes in ontspannen Seersucker of Liberty prints. Er wordt gespeeld met verzinsels van texturen zoals fil coupé, metalen botanische borduurwerken en craquelé katoen. De verfraaide kledingstukken zijn een mooie aanvulling op de traditionele licht wollen bovenkleding.

Deze zomer richt het palet zich op gedempt aardachtige tonen van militair groen, camel, ‘brick’ tot zachte pastels zoals lavendel, poederblauw, lichtgeel en licht groen.

Het merk biedt ook zijn klassiek stijlen in twee-tonen kleuren zoals als creme / geel of taupe / lavendel.
Harris Wharf London is een eigentijds merk dat een verfrissende beeld geeft aan de klassieke look van ready-to-wear en buitenkleding, gestart door broer en zus Giulia en Aldo Acchiardi in 2009. Gevestigd in Londen maar diep geworteld in hun Italiaanse erfgoed, wordt elke collectie ontworpen en geproduceerd in de eigen fabriek van de familie in Turijn. Ze gebruiken alleen de beste kwaliteit, het beste katoen, linnen en lichte wol voor lente / zomer en de rijkste wol, cashmere en jersey voor herfst / winter.